Akut VVS

Akut VVS service

Når uheldet er ude kan der være behov for hurtig og effektiv VVS hjælp. Hos Nordly Byg har vi VVS døgnservice og står altid klar til at hjælpe dig med dine akutte VVS-problemer. Vi forstår at VVS-problemer, kan opstå når som helst på døgnet. Derfor har vi døgnvagt på VVS og står klar til at hjælpe med dit akutte VVS-problem alle døgnets 24 timer som din lokale VVS tekniker.

Ligegyldigt om måtte have et tilstoppet afløb, lækage eller noget helt tredje, kan du stole på at du hos Nordly Byg får den nødvendige hjælp, når du har allermest brug for det.

Hos Nordly Byg har vi VVS døgnservice, hvilket betyder at vi hurtigt kan være ude og hjælpe med dit akut VVS problem og der er ingen overpriser. Vi tilbyder vores tjenester til en fast pris på 2500 kr. inklusive moms. Denne pris inkluderer 2 timers arbejde, eksklusiv materialer. Vi er tilgængelige på hverdage efter kl. 15, fredage efter kl. 14 samt hele weekenden.

Vores mål er at reagere hurtigt og effektivt for at løse dit VVS problem så smertifrit som muligt, så du kan komme videre med dit foretagende. Har du brug for hjælp i dag, sidder Nordly Byg klar som din VVS døgnvagt. Du kan derfor ringe til os 24/7 på 40 50 17 24 for akut døgnvagt til din VVS.